Меценатство в освіті

 

СТЕЦЕНКО Михайло Васильович, Почесний професор / DOCTORUS HONORIS CAUSA Полтавського державного аграрного університету, колишній директор СТОВ "Мусіївське"  Лубенського району   Полтавської області подарував кафедрі нормальної і патологічної анатомії та фізіології тварин факультету ветеринарної медицини ПДАУ біологічний мікроскоп Levenhuk D320L PLUS 3.1 Мпікс монокулярний. 
 
Першою «меценатською ластівкою» для цієї кафедри був мінігрант для добрих справ від USAVA — інтерактивна дошка від компанії INTBOARD. 
Завдяки меценату СТЕЦЕНКУ Михайлу Васильовичу маємо змогу приєднувати отриманий мікроскоп до інтерактивної дошки і, використовуючи сучасне обладнання із елементами 3D-формату, збільшувати  20-кратно (деталізувати) на екрані зображення мікрослайдів або його найбільш цікаві фрагменти у режимі «лупа», записувати відео. Саме завдяки такій діаді розкривається творчий потенціал студентів, розвиваються комунікативні навички, посилюються інтерес до навчання та внутрішня мотивація, формуються навички роботи в команді. 
 
Зміни, які зараз відбуваються в освіті, є для нас найліпшим натхненням у роботі. Сьогодні в кожній громаді ця сфера діяльності є найважливішою. Освіту треба розвивати, бо це інвестиції в майбутнє. Талановиті, самореалізовані, успішні й щасливі здобувачі вищої освіти — це сильна держава.