Менеджер, який створив себе сам

24 червня 2021 року в межах навчальної практики «Вступ до фаху» у  Полтавському державному аграрному університеті відбулася зустріч зі стейкхолдером Лілією Телюк.

У свої молоді роки вона вже є фінансовою директоркою і проджект-менеджеркою у студії архітектури і дизайну «MOSTODESIGN». Пані Лілія поділилася своєю історією успіху, самовдосконалення та самореалізації, яка почалась у п’ятнадцятирічному віці з роботи на підприємстві, де вона стала менеджеркою, а потім – його співвласницею і власницею.

 

Стейкхолдер підготувала цікаву інформацію для студентів 1 курсу спеціальності 073 Менеджмент про їх можливості на сучасному ринку, роботу, відкриття власної справи і поділилася своїм досвідом у сфері управління і менеджменту. Пані Лілія за фахом менеджерка, але попри свій юний вік уже досягла чимало успіхів і є прикладом для молоді.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          Її зацікавила подальша співпраця з Полтавським державним аграрним університетом і безпосередньо зі здобувачами вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент з питань практики, працевлаштування і реалізації креативних ідей.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: