Навчальна практика за ОПП Підприємництво

Третій тиждень навчальної практики був цікавим і насиченим для здобувачів вищої освіти за ОПП Підприємництво. Студенти відвідали панчішну фабрику ПП «ПРЕМ’ЄР СОКС», де не тільки ознайомились із технологією виробництва, а й мали змогу придбати такі оригінальні та якісні вироби, які задовольнять смаки навіть вимогливих споживачів. 

 

Відвідування Полтавського хлібозаводу ТОВ «Полтава-Хліб-3» дало можливість наочно побачити виробництво одного зі стратегічних продуктів продуктового ринку України. Всім було цікаво на власні очі спостерігати технологію виготовлення хліба – від борошна до готового продукту – і дегустувати його.

 

Однією зі складових товарного ланцюга є оптові магазини. Студенти із цікавістю відвідали магазин оптової мережі «Метро», але не як споживачі, а з викладачами, які розповіли про особливості оптово-роздрібної торгівлі, розміщення товарів і формування асортименту. Ця навчальна екскурсія ще більше спонукала студентів вивчати дисципліни за ОПП Підприємництво, передбачені навчальним планом.