Освітянська спільнота Полтавського державного аграрного університету щиро вітає всіх причетних із професійним святом – Днем працівника ветеринарної медицини України!

Для нас це свято надзвичайно важливе й потрібне, адже на рівні держави визнається й високо оцінюється складна й унікальна праця ветеринарів. У нашому університеті уже багато років поспіль науково-педагогічні працівники готують висококваліфікованих фахівців ветеринарної медицини, даючи майбутнім спеціалістам глибокі теоретичні знання та практичні навички, радо допомагаючи молоді розібратись у тонкощах цієї важливої професії, яка вимагає любові до тварин, співчуття, швидкого прийняття рішень у нестандартних ситуаціях, сміливості, витривалості, емоційної стійкості, спостережливості, доброї пам’яті, логічного мислення, готовності до усвідомленого ризику й особистої відповідальності.

Зичимо вам, вашим рідним і близьким родинного затишку, надії на щасливе майбутнє, прихильності долі та процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів! Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до вас сторицею!

З повагою та найкращими побажаннями – ректор, професор Валентина  Аранчій