Перевірка готовності кафедр до нового навчального року продовжується

Щоб забезпечити студентам належні умови та зробити навчання більш предметним, університет оснащує кафедри необхідною матеріально-технічною базою. А допомагають у цьому випускники ПДАУ.
Багатий досвід співпраці навчального закладу з випускниками демонструє факультет агротехнологій та екології. Ще вчора вони були студентами, а сьогодні – роботодавці, успішні керівники та власники потужних аграрних і промислово-переробних підприємств, які продовжують підтримувати зв’язки зі своєю альма-матер і допомагати в матеріально-технічному забезпеченні університету. Активну участь у цьому процесі беруть такі випускники факультету: В. В. Кордубан, В. І. Капленко, М. Г. Колісник, А. О. Цьова, В. Г. Ведмідь, Ю. М. Мотрич та інші.

Перший проректор Олександр Галич зауважив, що така співпраця забезпечує синергетичний ефект. З одного боку, це допомагає зробити підготовку студентів більш орієнтованою на практику, а з іншого – роботодавці отримують кваліфіковані кадри.
Окрім того, наслідком такої плідної співпраці стали успішні акредитації таких освітніх програм:  «Захист і карантин рослин» і «Агрономія». В подальшому це дасть змогу готувати кваліфікованих агрономів господарства, інспекторів із захисту рослин, наукових співробітників, співробітників контрольно-токсичних лабораторій тощо.