Підсумки першого (відбіркового) етапу VІ Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії»

 

23 листопада 2023 року на кафедрі публічного управління та адміністрування ННІ ЕУПІТ ПДАУ відбулося підбиття підсумків першого (відбіркового) етапу VІ Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії».
 

Мета конкурсу полягає в залученні молоді до виконання нагальних завдань місцевих громад, формуванні їхньої громадянської компетентності та активності, створенні належних умов для вияву патріотизму, високих моральних якостей.
 

Цього року на конкурс було надіслано 32 творчі роботи із 29 закладів освіти та культури: 15 робіт брало участь у конкурсі в категорії «Індивідуальна діяльність», 17 – у категорії «Колективна діяльність». Усього до участі в Обласному конкурсі було залучено 83 учні, яких спрямовували 34 керівники. Творчі роботи учасників конкурсу представлені у формі проєктів, спрямованих на увіковічення пам’яті загиблих у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України; осучаснення навчальних, спортивних споруд та освітнього простору, бібліотек; застосування і використання цифрових технологій; організацію зелених зон закладів освіти, зон відпочинку, спорту та дозвілля; створення екологічного громадського простору.


Журі конкурсу працювало у такому складі:


Лозинська Т. М., докторка наук з державного управління, професорка, завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ;
Микійчук В. П., виконавчий директор Асоціації «Полтавська обласна асоціація органів місцевого самоврядування»;
Дячков Д. В., директор ННІ ЕУПІТ ПДАУ, доктор економічних наук, професор;
Дорофєєв О. В., доктор економічних наук, доцент, професор кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ;
Сердюк О. І., кандидатка економічних наук, доцентка, професорка кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ;
Мац Т. П., кандидатка економічних наук, доцентка, доцентка кафедри публічного управління та адміністрування ПДАУ.


За результатами роботи журі до участі у II (фінальному) етапі конкурсу було обрано 8 номінантів у категорії «Індивідуальна діяльність» і 9 – у категорії «Групова діяльність».
6 грудня 2023 року о 10:00 у Полтавському державному аграрному університеті (м. Полтава, вул. Сковороди, 1/3, оф. 417) відбудеться підбиття підсумків ІІ (фінального) етапу VІ Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії» у форматі відеоконференції (платформа Google Meet), під час якої учасники конкурсу презентуватимуть журі свої творчі роботи.
Учасники, запрошені до участі у ІІ (фінальному) етапі, мають підготувати відеопрезентацію проєкту (до 5 хв) і надіслати її до 5 грудня 2023 року на електронну адресу pua@pdaa.edu.ua. Усі учасники конкурсу будуть запрошені до перегляду трансляції підбиття підсумків ІІ (фінального) етапу конкурсу (платформа Google Meet).


Нагородження переможців та учасників VІ Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії» відбудеться після закінчення конференції. На адресу відповідних закладів освіти буде надіслано дипломи переможців і грамоти учасників. Керівники проєктів отримають сертифікати, що підтверджують участь у конкурсі їхніх учнів.

 

Список учасників, запрошених до ІІ (фінального) етапу VІ Обласного конкурсу творчих робіт для школярів і юнацтва «Громада моєї мрії»>