Полтавський державний аграрний університет реалізує проєкт «Паралельний європейський диплом»

Переваги навчання в Полтавському державному аграрному університеті не закінчуються, а шанси отримати престижну роботу чи побудувати успішну кар’єру після навчання збільшуються. Віднині Університет розпочинає реалізацію проєкту «Паралельний європейський диплом».

Що це означає?

Відтепер навчання стає ще цікавішим і пліднішим, адже частину освітньої програми студенти проходять на базі Полтавського державного аграрного університету, а іншу частину – на базі ЗВО-партнера на території Республіки Польща. Проєкт «Паралельний європейський диплом» функціонує на базі міжінституційних угод між Полтавським державним аграрним університетом і такими польськими ЗВО:

- Академією Бізнесу в Домброві Гурнічій;
- Люблінською політехнікою;
- Природничим Університетом у Вроцлаві.

Учасники програми навчаються за узгодженими між обома закладами вищої освіти навчальними планами. Дисципліни, які здобувачі вищої освіти вивчають в одному із закладів, перезараховуються в іншому.

Що студенти отримують в підсумку?

Здобувачі вищої освіти отримують два дипломи: український диплом Полтавського державного аграрного університету та європейський диплом державного зразка ЗВО-партнера.
Та найголовніше: участь у цьому проєкті дозволить розширити мережу контактів, поглибити знання іноземних мов і набути практичного досвіду роботи на підприємствах Республіки Польща.