Проведена вікторина "Вгадай автора звіту" на кафедрі інформаційних технологій ННІ ЕУПІТ ПДАУ

 

28 березня 2024 року, на кафедрі інформаційних систем та технологій Полтавського державного аграрного університету для популяризації заходів з академічної доброчесності була проведена вікторина "Вгадай автора звіту". Цей захід був організований для студентів першого та другого курсів ОПП "Інформаційні управляючі системи".


Учасники вікторини продемонстрували свої знання та ерудицію при визначені першоджерел та авторства звітніх документів. Вікторина відбулася у дружній та захоплюючій атмосфері, де студенти змогли не лише показати свої знання, а й вміння користуватися відповідним програмним інструментарієм.


Захід відіграв важливу роль у розвитку інтелектуальних здібностей студентів та підвищенні їхнього інтересу до доброчесного навчання.
Організатори вікторини - відповідальний від кафедри ІСТ за академічну доброчесність, професор Поночовний Юрій та викладачі кафедри висловлюють подяку всім учасникам за активну участь та запрошують до подальших заходів, спрямованих на розвиток та популяризацію заходів з академічної доброчесності серед учасників навчального процесу.