«Робота існує для тих, хто її шукає»

Саме під таким гаслом 20 квітня 2016 року кафедрою фінансів і кредиту було організовано екскурсію для студентів 4 курсу напряму підготовки «Фінанси і кредит» до Полтавського міського центру зайнятості.

Провідні фахівці з питань зайнятості провели лекцію з основних питань пошуку роботи, можливості працевлаштування, умови взяття на облік, отримання статусу безробітного. Студентів зацікавила методика розрахунку допомоги по безробіттю та умови її отримання без наявного стажу роботи, одноразова виплата допомоги для організації безробітним підприємницької діяльності. Отримавши вичерпні відповіді, працівниками Центру зайнятості була проведена екскурсія, де всі мали змогу ознайомитися з класифікатором та барометром професій, електронним консультантом з пошуку роботи.

 

Студенти залишились задоволені візитом і висловили вдячність за змістовну й цікаву екскурсію заступнику начальника відділу активної підтримки безробітних Полтавського міського центру зайнятості Кривоспицькому Владиславу Олександровичу.

Вікторія Лихопій, старший викладач кафедри фінансів і кредиту