Студенти ПДАУ долучилися до проведення флешмобу «White card»

6 квітня в усьому світі відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace). З цієї нагоди Українська федерація «Спорт заради розвитку» за підтримки Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти»,  сприяння Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та взаємодії з закладами-партнерами організували флешмоб «White card».
 
5 квітня у флешмобі взяли участь студенти Полтавського державного аграрного університету. Вони зібрались у спортивному комплексі, де, тримаючи в руках білі картки, символічно висловили свою підтримку миру та розвитку.
 
«Біла картка» – це символ єднання та солідарності людей з усього світу, які вірять у силу спорту об’єднувати людей і робити світ ліпшим. Флешмоб став чудовою нагодою для молоді ПДАУ долучитися до глобального руху за мир і розвиток.
 
Флешмоб «White card» став одним із заходів, які проводяться в Україні з нагоди Міжнародного дня спорту на благо розвитку та миру. Цей день –  чудова можливість, щоб ще раз підкреслити важливу роль спорту в житті людей і суспільства.