Студенти-ветеринари зустрілися з представниками компанії YEDNIST' GROUP

 

Уже стали доброю традицією візити представників нашого партнера компанії YEDNIST' GROUP до студентів і викладачів Полтавського державного аграрного університету. 20 вересня відбулася чергова зустріч здобувачів вищої освіти за спеціальністю 211 Ветеринарна медицина з представниками компанії YEDNIST' GROUP — лідера кормової галузі, експерта з консалтингу, менеджменту та сервісу із зоотехнології та ветеринарії. З нашими студентами поспілкувалися керівниця відділу по роботі з персоналом Руслана Бережна та менеджерка з рекрутингу та адаптації Олена Пелішенко.

У рамках цієї зустрічі майбутні ветеринари мали змогу дізнатися про проєкт «Зростай з YEDNIST’ GROUP». Присутнім розповіли про історію становлення компанії, напрями її діяльності та актуальні потреби у нових співробітниках.

Презентований проєкт — стипендіальна програма від компанії YEDNIST’ GROUP, метою якої є підтримка молоді й надання можливостей амбіційним та обдарованим студентам отримати матеріальну допомогу для навчання.

Ця подія — черговий крок у співпраці між ПДАУ та компанією YEDNIST’ GROUP, що сприяє оптимізації освітнього процесу та підвищенню рівня практичної підготовки фахівців у нашому Університеті.