Тиждень факультету обліку та фінансів: підсумки й перспективи

 

18–22 березня 2024 року в Полтавському державному аграрному університеті відбувся Тиждень факультету обліку та фінансів. Цей насичений заходами тиждень став знаковою подією для ПДАУ, що об’єднала колектив факультету обліку та фінансів у прагненні до нових вершин.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Відкриття Тижня було надзвичайно різноманітним: фотовиставка спеціальності 242 Туризм і рекреація - «Полтавщина туристична», виставка вишивки Наталії Токуєвої - «Усі барви життя», благодійний ярмарок (збір коштів на дрони для 5 ОТБр), виставка грошей і перекладацький квест для випускників шкіл.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Упродовж Тижня факультету студенти та викладачі мали змогу поглибити свої знання на таких заходах:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- вікторина для здобувачів освіти коледжів «Захоплива статистика»;
- гостьові лекції фахівців міжнародної брокерської компанії «Старлайф» на тему «Страхування життя» та бухгалтера-практика Олени Нездойминоги на тему «Гуманітарна допомога-2024: особливості реєстрації, отримання та розподілу», а також фахівців головного Управління Державної податкової служби України в Полтавській області на тему «Декларування доходів громадян. Податкові знижки»;
- круглий стіл «Бухгалтерський облік: сучасний погляд на господарські процеси»;
- лекція-конференція банкірів-практиків на тему «Досвід диджиталізації в банківській діяльності»;
- V Всеукраїнська науково-практична конференція «Мова і міжкультурна комунікація: теорія та практика»;
- лекція «Історія грошей»;
- тренінг для старшокласників «Медіаосвіта і медіаграмотність».
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Заряд емоцій і гарного настрою подарували творчі та спортивні заходи:
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
- інтелектуальні ігри Kahoot! «Історія грошей» і «Брейн-ринг»;
- політична гра для учнів шкіл «Обираєш сам»;
- розважальна гра «Хто зверху»;
- великий літературний вечір з нагоди Всесвітнього дня поезії, куди були запрошені Полтавські поетеси Тетяна Василенко та Дарина Шевченко;
- футбольний матч «У здоровому тілі – здоровий дух»;
- підбиття підсумків творчого конкурсу «Фінансовий успіх».
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Важливою подією Тижня факультету стала стратегічна сесія «Визначаємо майбутнє факультету», на якій колектив ФОФ спільно визначив місію та бачення розвитку факультету на найближчі роки. Це свідчить про прагнення колективу до постійного вдосконалення та розвитку, а також про його готовність до нових викликів.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Тиждень факультету обліку та фінансів став справжнім святом знань, творчості та єднання. Було продемонстровано високий рівень підготовки студентів і викладачів, а також потужний потенціал факультету.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Дякуємо всім, хто взяв участь у цьому заході!