У Полтавському державному аграрному університеті проходить гастрономічний фестиваль «Хaffкa fest»

Сьогодні, 8 вересня, на території Полтавського державного аграрного університету проходить гастрономічний фестиваль «Хaffкa fest». Захід організований у межах шостого фестивалю про місто та його суспільство «Майстерня міста».
До самого вечора на території Університету працює кілька локацій:
- локація місцевих виробників;
- дитяча розважальна зона;
- зона зі свійськими тваринами.
У програмі заходу – понад десять різноманітних майстер-класів від професорсько-викладацького складу ПДАУ, а також квести для дорослих і дітей. На фестивалі вчать консервувати квіти, розфарбовувати пряники, замішувати тісто для хліба, власноруч виробляти сир, визначати фальсифікацію м’яса та молокопродуктів, виготовляти в домашніх умовах різнокольорову локшину тощо.
Усі охочі мають змогу не лише навчитися чомусь новому, але й ознайомитись із продукцією місцевих виробників, дегустувати різні смаколики та придбати для себе натуральні вироби.
Понад 20 місцевих виробників зголосилися взяти участь у гастрономічному фестивалі «Хaffкa fest» і продемонструвати свою продукцію. Знаковим є те, що більшість із них – випускники ПДАУ різних років.
Особливий захват серед відвідувачів фестивалю викликає локація зі свійськими тваринами. Усі охочі мають змогу поспостерігати за їхньою поведінкою, погодувати та зробити веселе фото на пам’ять.
Окрім корисних цікавинок, на відвідувачів заходу чекає розважальна програма, концерт, безліч подарунків за участь у безпрограшній лотереї та видовищне фаєр-шоу.
Та це ще не все. На інстаграм-сторінці ПДАУ до 8 вересня проводився розіграш призів. Щоб узяти в ньому участь, необхідно було підписатися на сторінку ПДАУ в Instagram (@pdau1920), записатися на будь-який майстер-клас, зробити репост відео про «Хaffкa fest» у себе в сторіз і відмітити свого друга в коментарях до публікації про розіграш. Головний подарунок – брендована екоторба. Переможець стане відомий наприкінці фестивалю.
Організатори заходу зазначають, що фестиваль є комунікативним майданчиком для особистісного розвитку, обміну досвідом, залучення мешканців громади до активних форм відпочинку та реалізації власних ініціатив.
Ви ще не на «Хaffкa fest»? Тоді поспішайте. Фестиваль триватиме до 20:00.