Університет співпрацює з Полтавською Малою академією наук у напрямі наукового розвитку учнівської молоді

Полтавський державний аграрний університет піклується не лише про науковий розвиток своїх студентів, але й намагається сприяти активній діяльності та самовизначенню щодо майбутньої професії учнівської молоді.

Із цією метою 27 вересня Комунальний заклад «Полтавська обласна Мала академія наук учнівської молоді» в особі директорки Тамари Лахач і Полтавський державний аграрний університет в особі ректорки Валентини Аранчій підписали угоду про співпрацю.
Угодою передбачена спільна діяльність сторін щодо виконання завдань і розв’язання проблем, які виникають у  науково-дослідницькій, навчально-методичній діяльності та виховній роботі з учнями, педагогічними та науково-педагогічними працівниками. Зокрема, йдеться про проведення спільних заходів, обмін науковою інформацією, навчальними та методичними матеріалами, підготовку навчальних посібників та інших наукових і методичних видань, участь у спільних освітніх, наукових, методичних заходах і профорієнтаційних проєктах.

Окрім того, за досягнення високих результатів у справі виховання інтелектуально обдарованої молоді Полтавщини, науковий підхід до реалізації завдань сучасної державної політики в галузі освіти та плідну співпрацю з Полтавською обласною Малою академією наук учнівської молоді Тамара Лахач вручила науково-педагогічному колективу Полтавського державного аграрного університету грамоту Департаменту освіти і науки Полтавської обласної державної адміністрації.