Важливі кроки до професійної майстерності

 

Аби підготовка студентів була якісною, важливо забезпечити колаборацію освіти, науки і практики. З цією метою 20 березня 2024 року для студентів факультету ветеринарної медицини ПДАУ, які навчаються за освітньою програмою Ветеринарна медицина, було організовано зустріч із відомим в Україні лікарем ветеринарної медицини Д. В. Бережним.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Дмитро Бережний – кандидат ветеринарних наук, доцент, член USAVA, BSAVA, SCI, сертифікований фахівець з операцій на колінному суглобі, з діагностики дисплазії тазостегнових і ліктьових суглобів, з пателі (вивиху колінної чашечки), з протезування кульшового суглоба, "ЗОЛОТИЙ СКАЛЬПЕЛЬ УКРАЇНИ", ведучий ветеринарної програми «Зооакадемія» на 5 каналі, редактор кількох ветеринарних журналів як вітчизняних, так і закордонних.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Захід складався з двох частин: лекції Дмитра Бережного на тему "Асептика і антисептика" для студентів 3 і 4 курсів і майстер-класу "Топографічна анатомія дрібних домашніх тварин" для студентів 1–2 курсів факультету ветеринарної медицини ПДАУ, після завершення якого студенти отримали сертифікати.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Після лекції та майстер-класу відбулось обговорення. Усі присутні мали змогу поставити запитання спікеру.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Колектив факультету ветеринарної медицини ПДАУ висловлює подяку Дмитру Бережному за продемонстрований професіоналізм і бажання ділитися вміннями та досвідом зі студентами!