Важливість безпеки освітнього середовища

З 2020 року у світі, за рішенням ЮНЕСКО, у перший четвер листопада відзначається Міжнародний день боротьби з насильством і булінгом у школі, зокрема й кібербулінгом, визнаючи, що будь-яка форма насильства під час навчання є порушенням загального права на освіту.

2 листопада 2023 року здобувачі вищої освіти інженерно-технологічного факультету долучилися до важливої розмови про статистику цього явища, групи здобувачів освіти, які найчастіше стають його жертвами, та наслідки булінгу для їхнього здоров’я, навчання та подальшої освіти.

А 6 листопада 2023 року заступниця декана з виховної роботи Наталія ПРІЛЄПО взяла участь в інтернаціональному форумі «No place for fear: Ending school violence for better mental health and learning», присвяченому відзначенню цього дня. Головними спікерами заходу були Нікола ГРЕЙ, співголова департаменту Глобального здоров’я та освіти ЮНЕСКО, Фріда ВАРГ, менеджерка Всесвітнього антибулінгового форуму й голова відділу розробки та розвитку шведської НУО «Друзі», які спільно зі своїми колегами представили нові статистичні дані про гендерне насильство та  кібербулінг.

Аудиторія: 

Діяльність: