Відбувся І чемпіонат Полтавської державної аграрної академії з інтелектуальної гри «Брейн-ринг» між студентами перших курсів

22 листопада 2016 року затишна 437-а аудиторія зібрала 7 команд першокурсників з 5 факультетів академії для проведення змагань з інтелектуальної гри «Брейн-ринг».

Захід проходив не стільки для визначення інтелектуальних здібностей студентів (а гра довела, що інтелект у них на високому рівні), а для весело проведеного часу, нових знайомств та розвитку командної взаємодії між учасниками. І наші першачки довели всім у черговий раз, що студент ПДАА – це фахівець найширшого рівня, що вміє не тільки «працювати по спеціальності», а розумна, інтелектуальна, весела, кмітлива людина, що розбирається в безлічі питань, які стосуються всього і всякого у нашому великому світі.

Гра проходила у два етапи. Спочатку відбірковий раунд, де всі команди дали відповідь на пакет з 24 питань, а у фінал потрапили дві команди, що набрали більше балів і цими командами виявилися «Круті перчики» – факультет обліку та фінансів та «Олені» – факультет ветеринарної медицини.

Всі учасники чемпіонату отримали грамоти, а головне досвід та весело провели час.

Фінал був затяжним, команди не хотіли поступатися одна одній, з перемінним успіхом виривалися вперед то одні, то інші та зрештою перемогу з рахунком 5:3 здобули «Олені».

Вітаємо першокурсників факультету ветеринарної медицини з кубком чемпіонів!

Дякуємо за допомогу профкому ПДАА, студентській раді академії та Кончаковському Євгену Олеговичу за підготовку, а також Ліпському Роману Вікторовичу за організацію та проведення чемпіонату.

Успіхів усім нам, натхнення та не зупинятися на досягнутому!!!