Відкрито Студентський простір — нову платформу для розвитку та самореалізації!

 

18 березня 2024 року в гуртожитку №4Б відбулося урочисте відкриття Студентського простору. Команда мешканців студентського містечка «Пролісок» наголосила на важливості цього простору для самореалізації студентів у комфортному для них місці.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Проректор з науково-педагогічної, наукової роботи Олег Горб привітав гостей з відкриттям Студентського простору та підкреслив важливість цієї події для розвитку студентського життя. Він зазначив, що Студентський простір стане платформою для реалізації найсміливіших задумів та ідей молоді.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Після вступного слова розпочався творчий вечір, який подарував гостям незабутні враження. Студенти презентували власну поезію, авторські пісні та показували гумористичні мініатюри. Атмосфера була сповнена щирості, креативності та позитиву.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Творчий вечір став платформою для молодих талантів, щоб продемонструвати свої здібності. Це місце покликане стати центром студентського життя, де молодь зможе вчитися, творити, познайомитися з однодумцями та отримати заряд творчої енергії.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Проєкт "Студентський простір" створений у межах програми UPSHIFT, яку в Полтавській області  реалізує ГО "Нова Полтава", за підтримки ЮНІСЕФ і Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW.