Чергове засідання вченої ради факультету Технології виробництва та переробки продукції тваринництва

02 грудня 2020 року відбулося чергове онлайн-засідання вченої ради факультету Технології виробництва та переробки продукції тваринництва, що було проведене на платформі Zoom. В порядку денному розглянуті наступні питання:

 

  1. Аналіз і підведення підсумків моніторингу наповненості дисциплін  в систему Moodle. Про удосконалення організації освітнього процесу з використанням сервісу Google Meet в режимі відео конференції.   Доповідав ст. викладач кафедри технологій дрібного тваринництва І.М. Желізняк.

  2. Про підготовку до атестації здобувачів вищої освіти ступеня «Бакалавр» і «Магістр» за І семестр 2020-2021 навчальний рік.  Доповідала заступник декана факультету ТВППТ з навчальної роботи, доцент, к.с.-г.н., Л.М. Кузьменко. 

  3. Затвердження звіту про виконану наукову роботу факультету ТВППТ   за 2020 календарний рік.  Доповідала заступник декана факультету ТВППТ з наукової роботи, професор, к.с.-г.н., О.І. Кравченко.

  4. Розгляд звіту про виконання науково-дослідної роботи за темою «Розроблення об’ємно-планувальних рішень та технологічних карт при проектуванні тваринницьких і переробних підприємств».   Доповідав завідувач кафедри технології виробництва продукції тваринництва професор, д.с.-г.н., А.М. Шостя. 

  5. Про підготовку відомостей про самооцінювання ОПП Харчові технології.   Доповідала завідувач кафедри харчових технологій доцент, к.т.н. Н.В. Будник. 

  6. Про створення комісії для перезарахування результатів навчання ЗВО групи ХТ-21 Бузувері Владислави Романівни за програмою академічної мобільності в ПУЕТ.  Доповідала завідувач кафедри харчових технологій доцент, к.т.н. Н.В. Будник.