Екскурсія для здобувачів вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія на один із провідних молокозаводів Полтавщини «Білоцерківська агропромислова група» (БІАГР)

Біотехнологічні складники у процесі виробництва та переробки сільськогосподарської продукції, зокрема молока, суттєво впливають на якість кінцевої продукції. У рамках комплексної навчальної практики І здобувачі вищої освіти бакалаврського рівня спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія відвідали один із провідних молокозаводів Полтавщини «Білоцерківська агропромислова група» (БІАГР). Під час екскурсії технолог підприємства Михайло Клименко розповів студентам про етапи технологічного процесу на підприємстві: приймання, пакування і відвантаження. Здобувачі вищої освіти відвідали цехи з виробництва вершкового масла, кисломолочного сиру, плавленого сиру та сухої молочної продукції; оглянули лабораторію якості молока, виробничу та бактеріологічну лабораторії.