Навчальні дисципліни підготовки здобувачів ступеня вищої освіти Бакалавр 2022 року набору

 

Навчальні дисципліни

Анотація

Силабус

Обов’язкова частина

Дисципліни загальної підготовки

Вища математика

Анотація

Силабус

Економіка підприємства

Анотація

Силабус

Іноземна мова (за професійним спрямуванням)

Анотація

Силабус

Інформаційні системи та технології

Анотація

Силабус

Історія та культура України

Анотація

Силабус

Основи фахової діяльності

Анотація

Силабус

Правознавство

Анотація

Силабус

Українська мова (за професійним спрямуванням)

Анотація

Силабус

Фізика

Анотація

Силабус

Фізичне виховання

Анотація

Силабус

Філософія

Анотація

Силабус

Хімія

Анотація

Силабус

Дисципліни професійної підготовки

Безпека життєдіяльності та основи охорони праці

Анотація

Силабус

Екологія харчових виробництв та утилізація відходів

Анотація

Силабус

Інженерна і компʼютерна графіка

Анотація

Силабус

Контроль якості та безпечності харчових продуктів

Анотація

Силабус

Менеджмент харчових підприємств

Анотація

Силабус

Основи наукових досліджень

Анотація

Силабус

Проектування підприємств харчових виробництв

Анотація

Силабус

Процеси і апарати харчових виробництв

Анотація

Силабус

Стандартизація, сертифікація та управління якістю з основами НАССР

Анотація

Силабус

Теоретичні основи харчових виробництв

Анотація

Силабус

Технічна мікробіологія

Анотація

Силабус

Технологічне обладнання харчових виробництв

Анотація

Силабус

Технологічні розрахунки, облік і звітність у харчових технологіях

Анотація

Силабус

Технологія бродильних виробництв

Анотація

Силабус

Технологія води і водопідготовки

Анотація

Силабус

Технологія жирів та жирозамінників

Анотація

Силабус

Технологія зберігання і переробки зерна

Анотація

Силабус

Технологія консервування плодів та овочів

Анотація

Силабус

Технологія молока і молочних продуктів

Анотація

Силабус

Технологія мʼяса і мʼясних продуктів

Анотація

Силабус

Технологія хліба, макаронних виробів та харчоконцентратів

Анотація

Силабус

Технологія цукру та кондитерських виробів

Анотація

Силабус

Харчова хімія

Анотація

Силабус

 

Вибіркові освітні компоненти

Факультетський каталог вибіркових дисциплін

Анотація

Презентація / силабус

Присадибне та фермерське тваринництво

Анотація

Силабус

Методика та технологія обробки наукової інформації

Анотація

Силабус

Біотехнологія

Анотація

Силабус

Презентація

Генетика з біометрією

Анотація

Силабус

Біологія продуктивності сільськогосподарських тварин

Анотація

Силабус

Гігієна і санітарія харчових підприємств

Анотація

Силабус

Хіміко-бактеріологічний аналіз

Анотація

Силабус

Біологічно активні речовини в харчових технологіях

Анотація

Силабус

Міні-технології харчових виробництв

Анотація

Силабус

Організація анімаційної діяльності

Анотація

Силабус

Кейтеринг

Анотація

Силабус

Технологія напоїв

Анотація

Силабус

Аналіз структурно-механічних властивостей харчових продуктів

Анотація

Силабус

Реологія харчових продуктів

Анотація

Силабус

Комплексна переробка вторинної рослинної та тваринної сировини

Анотація

Силабус

Презентація

Нутріціологія

Анотація

Силабус

Презентація

Каталог фахових вибіркових дисциплін

Основи фізіології і гігієни харчування

Анотація

Силабус

Основи сенсорного аналізу харчових продуктів

Анотація

Силабус

Біохімія сировини і харчових продуктів

Анотація

Силабус

Технохімічний контроль якості і безпечності харчових продуктів

Анотація

Силабус

Мікробіологія сировини і харчових продуктів

Анотація

Силабус

Основи будівництва та архітектурно-планувальні рішення

Анотація

Силабус

Технологія продуктів дієтичного харчування

Анотація

Силабус

Технологія зберігання харчових продуктів

Анотація

Силабус

Технологія крафтових сирів

Анотація

Силабус

Технічне регулювання

Анотація

Силабус

Технологія харчових продуктів з гідробіонтів

Анотація

Силабус

Технологія дитячого та геродієтичного харчування

Анотація

Силабус

Харчові добавки

Анотація

Силабус

Технологія функціональних продуктів

Анотація

Силабус

Товарознавство і пакування харчових продуктів

Анотація

Силабус

Технології високого тиску та субкритичні технології у харчових виробництвах

Анотація

Силабус