11 грудня 2023 року відбулася підсумкова зустріч у межах міжнародного проєкту "Підтримка співпраці Опольського університету з українськими університетами в рамках Альянсу FORTHEM»

Під час онлайн-зустрічі начальниця відділу міжнародних зв'язків Тетяна Капіталова, фахівчиня відділу міжнародних зв'язків Олена Смірнова, доцентка кафедри підприємництва і права Ілона Яснолоб, завідувачка кафедри біології продуктивності тварин ім. академіка О. В. Квасницького ПДАУ Світлана Усенко долучилися до обговорення результатів проєкту у 2023 році і планування активностей у 2024 році.

Працівники, науковці і здобувачі вищої освіти ПДАУ стали учасниками низки міжнародних заходів, спрямованих на започаткування діалогу з дев'ятьма мультидисциплінарними державними дослідницькими університетами із потужним регіональним розташуванням у Фінляндії, Франції, Німеччині, Італії, Латвії, Норвегії, Польщі, Румунії та Іспанії.

Досягнені домовленості  з європейськими партнерами відзеркалюють колективні зусилля команди ПДАУ у напрямку розбудови академічних взаємозв'язків та інтернаціоналізації навчального процесу.
Александра Кремс, старша фахівчиня відділу досліджень та управління проєктами Опольського університету,  висловила вдячність усім учасникам за спільний успіх та надію на подальшу плідну співпрацю в майбутньому.