19 березня 2014 року викладачі кафедри бізнес-адміністрування та права провели за участю студентів факультету економіки та менеджменту «круглий стіл» на тему: «Консультування управлінців в сільському господарстві»

19 березня 2014 року викладачі кафедри бізнес-адміністрування та права (організатори: к.е.н., доцент кафедри Дем’яненко Н.В. та асистент Бардіна Т.О.; брали участь в роботі: к.с.-г.н., професор кафедри Тютюнник М.Г. та к.і.н., доцен кафедри Щетініна Т.О.) провели за участю студентів факультету економіки та менеджменту (1 курс ОКР «Спеціаліст» та «Магістр» спеціальностей «Менеджмент організацій та адміністрування» та «Економіка підприємства»)  «круглий стіл» на тему: «Консультування управлінців в сільському господарстві».

До участі у зібранні був запрошений директор дорадчої служби «Агроінформ» Крило Юрій Вікторович.

В ході роботи «круглого столу» представник дорадчої служби висвітлив цілий ряд напрямів своєї роботи, які викликали щиру зацікавленість студентів, а саме:

  • надав інформацію про роботу ТОВ «Дорадча служба «Агроінформ» та ТОВ «Техніка і Технології»;
  • ознайомив з практикою проведення навчання, семінарів та Днів поля для аграріїв;
  • продемонстрував нове обладнання, застосування якого є одним з методів зменшення витрат в сільськогосподарському управлінні;
  • розповів як проводять консультації дорадники та як фінансуються їхні послуги;
  • перелічив якості, що повинен мати дорадник;
  • наголосив на основних складностях при консультуванні сільськогосподарських товаровиробників.

Отриману інформацію студенти будуть застосовувати на практичних заняттях з дисциплін «Основи управлінського консультування» та «Сільськогосподарське дорадництво».

Мітки: