23 квітня 2014 року студенти Факультету економіки та менеджменту заслухали відкриту лекцію з питань профілактики ВІЛ-інфекції

У середу, 23 квітня 2014 року, в рамках виховної роботи кураторами кафедри менеджменту до уваги студентів другого та третього курсів факультету економіки та менеджменту була представлена відкрита лекція з питань профілактики ВІЛ-інфекцій.

Студенти заслухали професійну думку представника Української медичної стоматологічної академії Плохіха Віталя Володимировича, який акцентував увагу присутніх на небезпеці зараження та невтішних прогнозах поширення пандемії вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ) як у світі, так і в Україні.

У лекції наголошувалося на важливості саме попередження та зведення до мінімуму факторів ризику інфікування ВІЛ, адже ліків від нього, на жаль, досі не існує. Відзначено відповідальність ВІЛ-інфікованих осіб за нерозповсюдження вірусу.

Тож, головною зброєю у боротьбі з поширенням вірусу є відповідальне ставлення до свого здоров’я, усвідомлення небезпечності інфікування ВІЛ, знання та дотримання шляхів його профілактики.