27 листопада 2013 року в приміщенні Лохвицької районної державної адміністрації відбувся інформаційний семінар по використанню відновлювальної енергії...

27 листопада 2013 року в приміщенні Лохвицької районної державної адміністрації відбувся інформаційний семінар по використанню відновлювальної енергії на об’єктах соціальної сфери та в сільських територіях в рамках впровадження Проекту ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» за участі експертів та представників районів-учасників проекту.

Напрями співпраці Полтавської державної аграрної академії з Проектом розкрили: к.е.н. Калініченко О. В. доцент кафедри економіки підприємства, к.е.н. Демяненко Н. В., доцент кафедри бізнес-адміністрування та права. Досвід використання енергозберігаючих технологій показав у презентації Калініченко О. М., доцент кафедри фізики, автоматизації та механізації автоматичних процесів.

У ході роботи семінару відвідали об’єкт впровадження мікропроекту громади в с. Харківці (енергозберігаючі ліхтарі та проведення опалення в дитячому садочку).

Після обговорення та обміну досвідом було оголошено конкурс по проведенню заходів з енергоефективності в рамках впровадження проекту ЄС та ПРООН. Конкурсні роботи можуть подавати студенти та учні координатору проекту Бут Г. Г.