Агроксі у школі майбутнього підприємця "Зворотній відлік"

У м. Полтава у жовтні 2019 р. була організована самими студентами Школа майбутнього підприємця "Зворотний бік" на базі Полтавської державної аграрної академії. Строк навчання 3 тижні, студенти, які бажали навчатись, пройшли відбір. Навчання завершується змаганням справжніх бізнес-кейсів, які будуть розроблені учнями школи протягом навчання. Можливо, після школи ми побачимо нових підприємців з крутими стартапами.

Наш співзасновник, Андрій Дресвянніков, був запрошений як спікер у Школу майбутнього підприємця "Зворотній відлік", де Андрій зі студентами-учасниками цієї школи обговорив можливе майбутнє аграріїв і глобальні тренди. Разом нам вдалось пофантазувати, що ж нас чекає у майбутньому? Через 10 років?

Говорили про цифрові технології, ринок праці, розглядали практичні ситуації, обговорювали бізнес стратегії і командну роботу. Прийшли до висновку, що, звичайно, машини не замінять людей у креативних роботах та роботою, пов'язаною з творенням смислів. Говорили про ринкові моделі, цілі і продуктивність.

Читати далі.