Будуємо майбутнє разом!

Активний розвиток науково-технічного прогресу кидає виклики системі освіти та потребує, щоб студент після завершення  навчання у ЗВО, мав знання та навички, які потрібні від нього роботодавцеві. 
 
Саме тому  в рамках проведення Тижня інженерно-технологічного факультету ПДАУ 4 квітня 2024 року співзасновник і  співвласник ТОВ «Сканмікс-Україна» (http://scanmix.ua/) Андрій Рябов провів гостьову лекцію для студентів  спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія. 
 
Компанія «Сканмікс-Україна» – провідний виробник сухих будівельних сумішей, лакофарб і виробів зі спіненого полістиролу, у її структурі 10 підприємств, які розташовані по всій Україні. 
 
 Лекція від Андрія Рябова була не лише  надзвичайно цікавою, але й надихнула на думки про майбутнє галузі. Його розуміння та фаховість у галузі будівельних матеріалів і виробів дійсно вражають. Він поділився своїм багатим досвідом та інноваційними підходами, які вже застосовуються в його компанії.
 
 Лекція була особливо корисною для студентів кафедри будівництва та професійної освіти. Захопливе спілкування з лідером галузі та стейкхолдером освітньої програми Технології будівельних конструкцій, виробів і матеріалів збагатило всіх присутніх знаннями та інноваційними ідеями.
 
 Дякуємо Андрію Рябову за надихаючу лекцію та за вагомий внесок у розвиток будівельної галузі України! Відбудуємо Україну разом!