Чемпіонату України з гандболу вищої чоловічої ліги.

       8-9 лютого в спорткомплексі УМВС "Динамо"відбулися останні зустрічі першого кола Чемпіонату України з гандболу вищої чоловічої  ліги. Зустрічались команди "Динамо-Академія" Полтава та "Політехнік-СКА" Львів. межі. Полтавці вибороли перемогу та набравши 8 очок вийшли на перше місце турнірної таблиці в першому колі Чемпіонату України .
      Команда-дебютант  вищої ліги "Динамо-Академія" створена в серпні 2012 року в Полтавській державній аграрній академії за підтримки спортивного товариства "Динамо". В складі команди студенти Полтавської державної аграрної академії ,аграрного коледжу та других учбових закладів міста.  Завдяки сприянню та дбайливому піклуванню ректора Полтавської державної аграрної академії професора Аранчій Валентини Іванівни та директора аграрного коледжу професора Шевнікова Миколи Янаєвича спортсмени за такий короткий термін набули значних успіхів. 
      Особливо треба відзначити студентів академії  факультету економіки та менеджменту Визір Артема, Колеснікова Олексія ,Соловйова Микиту, факультету ТВППТ Качуру Артема,факультету ІТФ Удовіченка Максима та студентів аграрного коледжу Дич Дмитра, Чуніхіна Сергія,Головіна Сергія, Головашич Артура, Варченко Михайла.
      Наступна гра другого кола Чемпіонату України з гандболу вищої чоловічої  ліги відбудеться 15-16 березня в Полтаві з командою "Енергетик" з міста Нетішин, Хмельницької області. Побажаємо нашій команді якісно підготуватися до ігор другого кола Чемпіонату України та здобуття нових спортивних перемог.

Аудиторія: 

Діяльність: