Цінні подарунки від Міжнародного Проекту нагорода за плідну роботу

Цінні подарунки – за плідну роботу отримали представники Ресурсного центру зі сталого розвитку при Полтавській державній аграрній академії 16 березня нагородили Представники Спільного Проекту ЄС та ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду".

Молодь академії цілий рік приймала участь у різних студентських проектах з тематики розвитку сільської громади, працювала над темою енергозбереження, створенням ОСББ та кооперативів.

У пакунках із бантами – надсучасний ноутбук та багатофункціональний пристрій. А ще – зібрані у книгу студентські наукові роботи із розвитку сільської громади. Подарунки для студентів аграрної академії приготували від спільного проекту Євросоюзу та програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громади».

 

Уже 5 років заклад співпрацює із проектом. Відтоді студенти та викладачі опрацьовують тематику розвитку села. У квітні минулого року спеціально для цього тут з’явився Ресурсний центр зі сталого розвитку. На першому у другому семестрі засіданні вирішували – чим займатимуться найближчим часом.

Мітки: