Дебати по-новому

В рамках відзначення "Тижня навчально-наукового інституту економіки та бізнесу" 15 квітня протягом дня не вщухали емоції та дискусії в 485 ауд. Позмагатися за звання кращої команди, довести свою точку зору, переконати у правильності своєї позиції зголосилися команди з різних факультетів нашої академії.

Цього разу переконливішими виявилися студенти команди з назвою "Збірна факультетів", які у чесній боротьбі і опинилися в числі переможців з чим ми їх і вітаємо. До складу команди увійшли: Анастасія Петраш (факультет економіки та менеджменту), Віталій Литвиненко (Факультет технологій переробки продукції тваринництва) та Ілля Яровий (інженерно-технологічний факультет).

Ми впевнені, що від сьогодні гра "Дебати" набула нового значення та стане однією з найпопулярніших в академії.

Дякуємо викладачу кафедри Економічної теорії та економічних досліджень, к.е.н., доценту Євгену Олеговичу Кончаковському за організацію та координацію сьогоднішніх змагань, а також дякуємо суддівській команді у складі викладача кафедри Економічної теорії та економічних досліджень, к.е.н., доценту Андрію Петровичу Дорошенку, викладачу кафедри Економіки підприємства, доценту Олександру Володимировичу Калініченку та старшому викладачу кафедри Економічної теорії та економічних досліджень Олександру Юрійовичу Литвину.

Всім учасникам та організаторам натхнення та успіхів у їх починаннях!

Помічник ректора Тетяна Бардіна

Мітки: