День кар’єри ЄС у Полтаві

Представництво Європейського Союзу в Україні люб’язно запрошує студентську молодь, представників громадських організацій, бізнесу, державних службовців та активних молодих громадяни взяти участь у Дні кар’єри ЄС, що відбудеться у Полтаві 10 квітня 2019 року.

Захід має на меті ознайомлення та поширення інформації про шляхи професійного зростання та кар’єрні можливості для молоді в контексті європейської інтеграції України.

Під час заходу гості зможуть дізнатися про світові/європейські тренди в питаннях професійних компетентностей; про те, як задовольнити попит роботодавців у кваліфікованих кадрах; можливості навчання та стажування. Крім того молодь отримає поради від професіоналів щодо працевлаштування, написання резюме, проходження співбесід, а також зможе провести консультації з представниками комерційних компаній.

Учасники заходу: Полтавська державна аграрна академія, Полтавський національний педагогічний університет ім. В.Г.Короленка, Вищий державний навчальний заклад України «Українська медична стоматологічна  академія», Полтавський кооперативний коледж, Полтавський базовий медичний коледж, Полтавський політехнічний коледж НТУ «Харківський політехнічний інститут», Полтавський  юридичний коледж Національного  юридичного університету ім. Ярослава Мудрого

Афіша дня кар’єри ЄС у Полтаві

Що?

«День Кар’єри ЄС»

Де?

вул. Коваля 3, м. Полтава, Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»                                            

Коли?

10 квітня 2019 з 10:00 до 17:00

Заходи в рамках Дня Кар’єри ЄС

 

 

 

10.30-10.50

Відкриття заходу, за участі Олексія Нестулі, ректора ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»; Катерини Клавдієвої, директора Полтавського обласного центра зайнятості; Романа Товстого, т.в.о. голови Полтавської обласної державної адміністрації; Олени Харченко, директора Департаменту освіти і науки Полтавської ОДА; Інни Іщенко, директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Полтавської ОДА.

10.50-15.00

Робота Ярмарку вакансій

12.00-14.00

Панельна дискусія «Найкращі професії майбутнього: чому варто інвестувати час зараз»

Спікери: Віталій Дмітрієв, директор ТОВ «Системи модернізації складів», представник керівних органів Полтавського Ротарі-клубу; співвласник ГО "Полтавський бізнес клуб", Олексій Нестуля, ректор ВНЗ Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі»; Анастасія Яковенко, PR-менеджер БО «Взаємопоміч»; Катерина Клавдієва, директор Полтавського обласного центру зайнятості.

14:00-15:30

Тренінг 1: Співбесіда на роботу твоєї мрії: DO’S & DON’TS

14.00-15.30

Тренінг 2: Стартап: від ідеї до власного бізнесу. Основні питання стартаперів регіону

15:30-16:50

Тренінг 3: Як отримати стипендію на навчання за програмами Єразмус+. Кроки подачі успішної заявки

 

За подальшою інформацією прохання звертатися: +380508085383 Інна Пахомова;

                    +380503464489 Олександр Манжура.

 

Довідкова інформація: «День кар’єри ЄС» у Полтаві є одноденним заходом, що проводиться Вищим навчальним закладом Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», в рамках проекту «Інформаційна підтримка молодіжних Мереж ЄС в Україні», що є ініціативою Представництва Європейського Союзу та виконується ГО «Фундація «Відкрите суспільство».  Партнери проекту: Міністерство освіти та науки в Україні та Міністерство молоді та спорту в Україні. Додаткова інформація: http://euroquiz.org.ua.

 

Представництво Європейського Союзу в Україні

Адреса: вул. Володимирська, 101, 01033 Київ, Україна

тел:  +38 044 39 08 010, факс: +38 044 39 08 015

e-maildelegation-ukraine@eeas.europa.eu

https://www.facebook.com/EUDelegationUkraine

https://eeas.europa.eu/delegations/ukraine_uk

https://twitter.com/EUDelegationUA

https://www.youtube.com/channel/UCupf5CJm7OjcTqB3yFhhzwQ

Європейський Союз складається з 28 держав-членів та їхніх народів. Це унікальне політичне та економічне партнерство, засноване на цінностях поваги до людської гідності, свободи, рівності, верховенства права і прав людини. Понад п’ятдесят років знадобилось для створення зони миру, демократії, стабільності і процвітання на нашому континенті. Водночас нам вдалось зберегти культурне розмаїття, толерантність і свободу особистості. ЄС налаштований поділитись своїми цінностями та досягненнями з країнами-сусідами ЄС, їхніми народами, та з народами з-поза їхніх меж.