«Доброчесний» ALIAS

3 квітня 2024 року в рамках Тижня інженерно-технологічного факультету відбулася гра з пояснення слів «Доброчесний» ALIAS за тематикою академічної доброчесності серед студентів перших курсів. У грі брало участь 5 команд із неординарними назвами: «ВКВ», «Башмак 228», «Ромашки», «Студенти» та «Орхідея». За грою спостерігало журі у складі заступниці декана інженерно-технологічного факультету Прілєпо Наталії, відповідальної за академічну доброчесність на факультеті Басової Юлії та асистента кафедри агроінженерії та автомобільного транспорту Горюнова Богдана. Гру проводила асистентка кафедри механічної та електричної інженерії Боровик  Олена.

Гра проводилася  у три тури, протягом яких студенти пояснювали слова та словосполучення у зручний для них спосіб за тематикою академічної доброчесності. Під час гри панувала весела й невимушена атмосфера, деякі пояснення були дуже неочікуваними та надовго запам'ятаються усім учасникам.

Команди емоційно та відчайдушно змагалися за перемогу, і хоча переможець може бути лише один, задоволення від гри отримали всі учасники та глядачі. 

Подяку за участь отримали команди «Башмак 228» та «Студенти». 3-тє місце виборола команда «Орхідея», 2-ге місце посіла команда «ВКВ», 1-ше місце виборола команда «Ромашки».

Дякуємо всім учасникам за гру та гарний настрій!

 

Діяльність: