Гостьова лекція Романа Кордубана та Данила Лютого в межах дисципліни «Управління підприємством у бізнес-середовищі»

     21.12.2022 р. в межах навчальної дисципліни «Управління підприємством у бізнес-середовищі» на лекційному занятті, де розглядалася тема «Організація діяльності підприємства у бізнес-середовищі агропродовольчої сфери» відбулася зустріч здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 Менеджмент ОПП Бізнес-адміністрування з Романом Кордубаном та Данилом Лютим.

     Данило Лютий – керівник з продажу Північного регіону ТОВ «Bayer».
     Роман Кордубан – регіональний представник ТОВ «Bayer» у Полтавській області, менеджер зі збуту по роботі з агрохолдингами.
     Спікери ознайомили із особливостями організації діяльності агрохолдингів.
     Данило Лютий зауважив, що компанія виробляє в Україні та імпортує до України якісне та високопродуктивне насіння кукурудзи, ріпаку та овочів. Україна має родючі чорноземи та вигідне географічне положення. А підприємства агропромислового комплексу тривалий час були здатні не лише забезпечити населення України продуктами харчування, але й вивести аграрний сектор на якісно новий рівень як всередині країни, так і на світовій ринковій арені.
     У свою чергу Роман Кордубан, спираючись на власний досвід, зазначив, що підприємства агрохолдингів намагаються охопити якомога більші території в різних областях та природних зонах з метою зменшення ризиків від несприятливих погодних умов чи несприятливої кон‘юнктури на ринках сільськогосподарської продукції.

     Дякуємо шановним гостям за змістовну лекцію!