Готуємося до вступної кампанії 2023 року

 

4 квітня 2023 року на базі інженерно-технологічного факультету відбулася онлайн зустріч із закладами фахової передвищої освіти Полтавської та Харківської областей, до якої мали змогу долучитися представники менеджменту закладів освіти, завідувачі відділень, голови циклових комісій і вступники.

Зустріч почалася виступом виконувача обов’язків ректора Полтавського державного аграрного університету Олександра ГАЛИЧА, який представив наш заклад освіти, розповів про переваги навчання у ньому, коротко описав наш освітній простір і його специфіку. Наступною виступила відповідальний секретар приймальної комісії Університету Валерія ОСТАШОВА, яка докладно розповіла про особливості приймання на навчання для здобуття вищої освіти в 2023 році загалом, а також поділилася інформацією, що стосується абітурієнтів, які вступатимуть на основі диплома молодшого бакалавра, фахового молодшого бакалавра та молодшого спеціаліста.

Декан інженерно-технологічного факультету Олександра БІЛОВОД розповіла про сьогодення та потенціал нашого факультету, привітала представників усіх коледжів і технікумів, що долучилися до зустрічі, та подякувала всім за активний інтерес до нашого закладу вищої освіти.


Далі слово було надано завідувачам кафедр, які більш докладно розповіли про шість спеціальностей, за якими проводиться навчання на інженерно-технологічному факультеті. Зокрема, завідувач кафедри агроінженерії та автомобільного транспорту Олександр ГОРБЕНКО представив спеціальності 208 Агроінженерія та 274 Автомобільний транспорт, завідувач кафедри будівництва та професійної освіти Сергій ЯХІН розповів про спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія та 015 Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології), а завідувач кафедри механічної та електричної інженерії Станіслав ПОПОВ прокоментував спеціальності 133 Галузеве машинобудування та 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

 

Після закінчення зустрічі всі охочі мали змогу поставити всі запитання, які їх зацікавили.