ІІ етап Всеукраїнського конкурсу наукових робіт у галузі бухгалтерського обліку, аналізу та аудиту

24 березня 2017 року у Київському національному торговельно-економічному університеті відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про проведення ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2016/2017 навчальному році» від 13 лютого 2016 р. № 3913 факультетом обліку, аудиту та інформаційних систем було проведено другий етап II туру Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за напрямом «Бухгалтерський облік, аналіз та аудит».

На конкурс було надіслано 139 наукових робіт. До другого етапу II туру Конкурсу, який проводився у формі науково-практичної конференції, галузевою комісією було допущено 35 наукових робіт, автори яких представляли 24 ВНЗ України з таких міст:  Дніпро, Запоріжжя, Ірпінь, Київ, Житомир, Полтава, Миколаїв, Рівне, Львів, Суми, Тернопіль, Харків, Чернівці.

Студентка 4 курсу факультету обліку та фінансів Тютюнник Ірина Юріївна отримала диплом ІІІ ступеня за наукову роботу на тему: «Аналіз беззбитковості діяльності та вплив його результатів на прийняття управлінських рішень». Науковий керівник: к.е.н., доцент, професор кафедри економічної теорії та економічних досліджень Дорогань-Писаренко Л. О.