Індивідуальна академічна мобільність здобувачів вищої освіти ОПП Правознавство

У сучасному суспільстві формування єдиного освітнього простору відбувається завдяки зближенню підходів до організації освіти та визнанню результатів навчання, здобутих в інших закладах освіти. Академічна мобільність, збільшуючи шанси здобувачів вищої освіти на професійну самореалізацію, дозволяє розширювати власні навички та світогляд.

У межах чинної угоди про співробітництво між Полтавським державним аграрним університетом і Полтавським інститутом економіки і права Університету «Україна» дві здобувачки вищої освіти 3 курсу ОПП Правознавство – Дар’я Глазунова і Анастасія Чаплигіна – вивчають навчальну дисципліну «Адміністративне судочинство» (викладачка Товста Світлана Петрівна) за програмою академічної мобільності в Полтавському інституті економіки і права Університету «Україна».

Водночас до вивчення дисципліни «Спадкове право» ОПП Правознавство в Полтавському державному аграрному університеті долучилися дві здобувачки вищої освіти Полтавського інституту економіки і права Університету «Україна» –  Марія Лісовець і Настя Бабич.

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: