Інтерактивне лекційне заняття

      2 листопада 2022 року доцентка кафедри менеджменту ім. І. А. Маркіної Олена ВАРАКСІНА провела для здобувачів вищої освіти ступеня магістра за ОПП Бізнес-адміністрування інтерактивне лекційне заняття з обов’язкової фахової навчальної дисципліни «Управління ризиками у підприємстві».
Викладачка звернула увагу студентів на необхідність і важливість управління ризиками, наголосила на основних прийомах управління та критеріях прийняття рішень в умовах невизначеності та ризику. Хоча заняття відбувалося у форматі онлайн, проте на ньому панувала атмосфера співдружності та колективної взаємодії.
      Ефективним елементом активізації пізнавальної діяльності магістрів стало проходження онлайн-квесту, який створений за підтримки Міжнародної організації з міграції та за фінансування Уряду Японії. Квест цікавий і пізнавальний, адже дає змогу виявити основні ризики безпечного працевлаштування за кордоном та конкретні заходи їх мінімізації. За результатами успішного тестування були отримані сертифікати.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

      Ініціативу проходження онлайн-квесту підхопили здобувачі вищої освіти ступеня магістра 2 курсу за ОПП Бізнес-адміністрування (кураторка – Тетяна ВОРОНЬКО-НЕВІДНИЧА), для яких питання працевлаштування є надзвичайно актуальним.

      Тож пропонуємо здобувачам вищої освіти за іншими освітніми програмами та спеціальностями долучитися до цього квесту!