Карантин – це час для ефективного самоменеджменту

Іноді момент, якого ти так довго чекав,

приходить у найневідповідніший час….

 

Як відомо, для запобігання поширенню коронавірусу в Україні з 12 березня до 24 квітня був запроваджений карантин для всіх навчальних закладів. У цей період заборонені масові заходи. Для молоді, яка звикла активно проводити час, це стало непростим психологічним випробуванням. Звісно, що карантин змінив для більшості з них звичний ритм життя, а декому приніс нотки хаосу до тайм-менеджменту повсякденності.

Ми вирішили поцікавитися тим, як долають ці перешкоди наші студенти? Яким стало їхнє життя на час такої тривалої й незвичної для них самоізоляції?

Психологічна служба Полтавської державної агарної академії, заручившись підтримкою завідувачів кафедр, кураторів академічних груп, пропонує здобувачам вищої освіти усіх спеціальностей, які навчаються за освітніми ступенями бакалавр та магістр на різних курсах, взяти участь в опитуванні.

Для цього необхідно зробити доволі прості речі:

  1. Вказати прізвище та ім’я.

  2. Вказати адресу перебування на карантині.

  3. Вказати курс, спеціальність та освітній рівень.

  4. Написати декілька речень, як психологічно долаєте самоізоляцію.

  5. Прикріпити фото, зроблене під час карантину, і надіслати на електронну адресу: irida2011@gmail.com

Ось яку цікаву інформацію ми вже отримали. Це «перша ластівка», яка надійшла з кафедри публічного управління та адміністрування, де куратори провели активну роботу зі студентами спеціальностей 074, 281 Публічне управління та адміністрування.

 

Результати опитування

 

PS: Далі буде! Слідкуйте за новинами. Бережіть себе! І пам’ятайте, що карантин – це час для ефективного самовдосконалення!

 

Співробітники психологічної служби

 

Аудиторія: