Конференція трудового колективу

14 вересня, в Полтавському державному аграрному університеті відбулася важлива подія — Конференція трудового колективу. Захід об'єднав як науково-педагогічних, так і інших працівників Університету для обговорення низки ключових питань.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Голова первинної профспілкової організації ПДАУ Юлія Радочіна виступила з доповіддю щодо врегулювання складу делегатів Конференції трудового колективу ПДАУ.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Далі голова вченої ради професор Валентина Аранчій представила звіт і пропозиції щодо складу цього важливого органу Університету. Колектив підтримав ці зміни одноголосно.
Про основні напрями діяльності та розвитку Полтавського державного аграрного університету розповів ректор професор Олександр Галич. Він поділився своїми візіями та планами розвитку ПДАУ.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
На останньому етапі конференції було відведено час для нагородження працівників ПДАУ відзнаками від різних структурних підрозділів отримали подяки ректора ПДАУ за багаторічну сумлінну та самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток Університету. 

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀                
Конференція стала важливим майданчиком для обговорення та прийняття рішень щодо подальшого розвитку Університету. 
Подібні заходи відображають демократичний підхід до управління та розв'язання питань університетської спільноти та сприяють зміцненню колективу.