Кращі з кращих 2012!!!

Уже 14 рік поспіль Полтава не дає сумувати молоді, і цей рік не є виключенням! 13-15 липня в пансіонаті «Кротенківський» було не до сну. Цілеспрямована, амбітна та всебічно розвинена молодь пристосувалася до цілодобового «онлайну».

Хоча кількість учасників дещо відрізнялася від очікуваної, це не стало перешкодою для результативної орг-діяльнісної гри. В підсумку маємо 5 зареєстрованих партій та ще стільки ж кандидатів у мери.

Конкуренція була жорсткою, адже грати хотілося не лише учасникам, а й самим організаторам!

До речі про огрів, як не дивно 95% оргкомітету були представниками студентської ради Полтавської державної аграрної академії. Вони в котре довели, що аграрна найкраща.

Жага до перемоги призвела до високих результатів мешканців, які наперекор досвіду оргів довели, що можуть конкурувати з ким завгодно. Маємо такі висновки, щодо кращих з найкращих: мером Студентської Республіки 2012 офіційно оголошено Головко Марину! До магістрату ввійшли: Бобир Юлія, Мишелов Анатолій,Дедов Денис, Кандиба Дмитро, Клітна Анастасія, Сірячьок Сергій, Довжий Володимир, Якименко Ольга, Калюга Максим, Лук’яненко Михайло.

До речі, 9 з 10 членів магістрату є студентами нашої улюбленої Альма-матері ПДАА, та активними членами її життя.

На протязі важких трудових буднів учасникам допомогали всілякі розвантаження, серед яких тенінги від експертів республіки та, звісно ж, суб-фести.

Надзвичайний фурор цього року справив конкурс краси «Міс СР», в якому приймало участь аж 9 (!) красивих та талановитих леді. Та перше місце на те й перше, і в жосткій конкуренції краси та інтелекту дісталося Дані Гардер.

Містер СтудРеспубліки теж не відійшов далеко. Серед 6 красенів та атлетів також знайшовся переможець, яким став Антон Павленко. «Мафія» відкрила свої обійми для половини мешканців та призвела до фурору не лише головних мафіозі, а й глядачів своїми неочікуваними поворотами подій (адже коли зустрічається клан інтелектуальних геніїв – це неминуємо!).

Головним «Доном Карліоне» став Лук’янчук Михайло, один з яскравих представників клубу мафії ПДАА «Лос-Бандитос». Найкрутішим за останні роки був фото-конкурс, в якому багато хто відкрив для себе нові захоплення (чи то фотографувати, чи то фотографуватись...). Куратором якого був кращий фотограф студентської ради ПДАА Денис Дєдов.

Тож з впевніностю можна підбити підсумок, що найголовніше не кількість, а якість!!!

Бажаю наснаги Полтавцям на Всеукраїнському рівні і нових поставлених та досягнутих цілей! Ви найкрутіші!!!



Крикун Діана

Діяльність: