«Кубок ректора з КВН»

      КВН – це не просто гра, це спосіб життя та хвороба, причому невиліковна і здатна дуже швидко поширюватися ;  так з упевненістю говорять як заядлі так  і «свіжі» КВНщики нашої академії.
     Щорічне змагання веселих та найкмітливіших «Кубок ректора з КВН» гостинно відчинив двері  6 командам : «40 років без врожаю», «Пока-Лена», «Попробуй выключи», «Касарь», «Хай Так», «За всю хурму».
      Шановане журі складалося повністю з гурманів гумору та експертів театрального мистецтва:

      Це була дуже сильна гра, яка дійсно проходила з перемінним успіхом. взагалі, гарну гру показали всі, як дебютанти, так і досвідчені команди.

      Ця гарна гра складалася з трьох стандартних  конкурсів і небаченого раніше відео конкурсу.
      У візитівці всі команди показали себе якнайкраще – чудові жарти та талановиті репризи запалили зал та налаштували на наступні конкурси.
      Розминка – це справжня перевірка на кмітливість, адже швидко та якісно відповісти на запитання зміг не кожен.
      Відеоконкурс – поглянути на речі під іншим ракурсом це дійсно по-КВНовськи. Захмарні ідеї,чудова озвучка та сміливі режисерські знахідки подекуди вражали.
     «Во тьме  ночной, при свете дня герой аграрки ждет тебя» - під такою темою пройшло домашнє завдання. Кожна команда дивувала своїм баченням теми – ми побачили майже все: від костюмованих спектаклів  з поєдинками та бійками до «яскравих» зачісок та декана-героя.
      Оновлений кубок ректора отримала команда «Попробуй виключи», друге та третє місце отримали команди «Пока-Лена» та «40 років без врожаю».
     Але найголовніше це не результати гри. Зі сцени ми почули багато життєствердних та гуманних закликів, що не може не радувати. Сьогодні гравцям вже недостатньо  просто весело пожартувати, глядачі вимагають прив’язки жартів до соціальних та політичних реалій сьогодення, а від команд - інтелігентності, відчуття смаку, міри та бійцівського характеру.
     Академічний КВН став якіснішим, динамічнішим і смішнішим (як відмітили майже всі члени журі ).
     Всі команди отримали грамоти від Центру соціальних служб та подарункові сертифікати від спонсорів заходу  розважального центру«Турбіна» та піцерії «Челентано».
      Глядачі та команди отримали море вражень та позитиву, безцінні хвилини сміху та бажання на наступний рік змагатися ще наполегливіше.







 

Аудиторія: 

Діяльність: