Магістранти спеціальності 126 Інформаційні системи та технології ПДАУ успішно завершили програму підвищення кваліфікації «Volyn Cybersecurity Summer Training Camp 2023»

 

Команда «Хитрі козачки», у складі якої троє здобувачів вищої освіти ступеня магістра за спеціальністю 126 Інформаційні системи та технології Федорченко Марк, Олександр Хайлов і Веременич Дмитро, успішно завершили програму підвищення кваліфікації «Volyn Cybersecurity Summer Training Camp 2023».

Протягом декількох тижнів команда студентів наполегливо працювала, щоб розвинути свої професійні компетенції та набути необхідних навичок для успішної кар’єри в галузі кібербезпеки. Вони глибоко занурились у вивчення процесів, інструментів і технологій кібервійни, а також набули здатності прогнозувати гібридну кіберактивність.
Студенти також розробили програмне рішення на тему «Санкціонування доступу до об'єктів критичної інфраструктури», що сприяє ефективному контролю та захисту критичної інфраструктури шляхом регулювання доступу до об'єктів.


У підсумку вивчення програми «Volyn Cybersecurity Summer Training Camp 2023» здобувачам вищої освіти вдалося значно вдосконалити свої професійні компетенції, і тепер вони вміють:


- аналізувати процеси, інструменти та технології ведення кібервійни;
- прогнозувати гібридну кіберактивність;
- забезпечувати ситуаційну розвідку про кіберзагрози та здійснювати обґрунтоване й ефективне прийняття рішень;
- застосовувати основні інструменти, засоби й технології для боротьби з сучасними кіберзагрозами;
- розробляти та застосовувати інноваційні захисні технології та програми для запобігання кібератакам;
- використовувати нові архітектурні рішення, технології та стратегії в галузі кібербезпеки;
- упроваджувати сучасні інформаційні технології та інноваційні підходи до освітнього процесу.
Це навчання дало студентам унікальну можливість розширити їхні компетенції в галузі кібербезпеки, застосовувати здобуті знання та навички на практиці, а також зробити свій внесок у створення безпечнішого цифрового світу.


Команда студентів магістратури спеціальності 126 Інформаційні системи та технології висловлює щиру подяку організаторам «Volyn Cybersecurity Summer Training Camp 2023» за можливість брати участь у високоякісній програмі навчання та набути цінний досвід.