Менеджери ПДАА: «Навчаючи інших – навчаємось самі»

«Приміряти» на себе роль викладача і подивитись на організацію навчального процесу «очима» науково-педагогічного працівника мали змогу студенти 2 курсу спеціальності Менеджмент.

13 травня 2020 р. у режимі відеоконференції Skype асистент кафедри менеджменту Олена Лопушинська провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Управління витратами», на якому здобувачі вищої освіти не тільки продемонстрували набуті навички протягом семестру, але і спробували навчити своїх молодших колег – студентів 1 курсу спеціальності Менеджмент.

Студенти  на основі здобутих знань і вивченого матеріалу самостійно підготували мінікурс «Управління витратами», який презентували першокурсникам і викладачам.  Слід відзначити, що всі студенти-дублери дуже відповідально поставились до виконання поставлених завдань та успішно з ними впорались, адже робота була командною і всі працювали на один результат. Студенти креативно підготувались до заняття, використали інтерактивні методи навчання. У ході навчання було презентовано відеоролики, використано мультимедійне забезпечення, розроблено тестові завдання та задачі.

По закінченню заняття «молоді педагоги» відверто зізналися, що бути викладачем досить важко, адже процес викладання вимагає повної самовіддачі, мобілізації розумових, фізичних та духовних сил. Проте найвище задоволення –  розуміти, що твої зусилля виправдані. Викладачі дисципліни відзначили якісний рівень засвоєння студентами лекційного та практичного матеріалу, а першокурсники оцінили старанність старших колег і засвоїли нові знання.

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: