Міс Академії - 2013

     Жінка – це неповторність та грація, турбота і ніжність, надія і любов, вірність і терпіння, усмішка і смуток, янгольський німб та кокетлива посмішка... Жінка – це незбагненна і непізнана таємниця життя...     Жінка – це загадка, яку важко розгадати, але важливо зрозуміти.
      Ці слова повною мірою характеризують учасниць щорічного конкурсу «Міс Академії - 2013», який відбувся 28 березня  в актовій залі першого навчального корпусу Аграрної академії.
      Та перш, ніж потрапити на сцену, дівчата багато тренувалися, докладали зусилля для гідної участі у конкурсі краси на рівні Академії. Безкінечні тренування по відпрацюванню дефіле, репетиція талантів, пошук неповторних нарядів та вибір ідеального образу.
      І ось коли зал прикрашений, організатори довели все до стану «відмінно», зал заповнився глядачами, і пролунали  фанфари, ведучі конкурсу Моісеєв Євгеній та Лещин Дмитро урочисто оголосили про початок свята краси та грації.
      Перший конкурсний епізод – дефіле у маленьких чорних сукнях під пісню «She the lady», дівчата довели, що вони справжні леді. Кожна дівчина обрала кредо, яке повністю характеризувало її стиль життя.
      Зал бурхливими оплесками зустрічав учасниць:


Кришталь Алла – студентка факультету обліку та фінансів, «Мистецтво – це моє життя, а життя - мистецтво».


Хоменко Олена – студентка факультету ветеринарної медицини, «Тільки вперед».

Ковалевська Наталія – студентка факультету менеджменту та економіки, «Сильний той, хто вміє перемагати себе, а не когось».


Худолій Анна  - студентка факультету ТВППТ, «Немає нічого нездійсненого, головне бажання».


Федорова Марія – студентка факультету ТВППТ, «Нехай твоя посмішка змінить світ, але не дай світові змінити свою посмішку».

      Як обрати переможницю серед юних чарівниць, коли у кожної з них свій характер, своя "родзинка". В цьому допомогло досвідчене журі:

  • Режисер, сценарист, викладач театральних дисциплін Малої академії мистецтв, автор низки проектів-конкурсів Світлана Долженко.
  • Керівник народного фольклорного ансамблю «Маланка», заслужений працівник культури України Юлія Глущенко
  • Директор Інституту післядипломної освіти та дорадництва, доцент кафедри фінансів і кредиту, кандидат економічних наук, доцент
  • Директор Обласного молодіжного центру Полтавської обласної державної адміністрації Анатолій Безпалюк
  • Спеціаліст, Полтавського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Усов Дмитро
  • Засновник PR-групи, «Criative Group Promotion», засновник асоціації тайського боксу «Титан» та заступник голови Полтавської міської організації «Молоді регіони»
  • Керівник культурного відділу академії Гресь Наталія Павлівна

 

      Коли перші оцінки були виставлені, оголосили спонсорів дійства: Полтавський міський центр сім’ї та молоді, організація «Молоді регіони», нічний клуб «Вілла крокодила», ТРЦ «Екватор», кінотеатр ім. Котляревського, друкарня «Швидкодрук».
      До речі, спонсори приготували сюрприз, кожен отримав змогу безкоштовно відсвяткувати подію в нічному клубі, всі бажаючі символічно пройшлися  по «Подіуму».
      Другим конкурсним епізодом була фото-презентація та візитівка. Дівчата поділилися барвами свого яскравого життя, розповіли якою повинна бути справжня жінка, поділилися відвертими прагненнями та кумедними історіями, але найголовніше показали любов до рідних факультетів.
      Наступним конкурсним епізодом була мрія учасниць, кожна повинна була представити образ свого кумира. Кришталь Алла - «Мері Попінс» причарувала відвертістю та скромністю. Олена Хоменко – «Шахиризада» привернула увагу чоловічої половини залу звабливим танцем живота. Анна Худолій – «Ніна із кавказької полонянки» подарувала спогад з  безтурботного дитинства.
       Марія Федорова – «Мерлін Монро» створила атмосферу зіркового Голівуду.
      Варто додати, що дівчата не тільки займають активну позицію в житті  академії, а й мають широке коло захоплень та талантів. Алла дивувала танцем в стилі кабаре, перенесла в епоху ганстерських війн та казино. Олена вразила ораторським мистецтвом, але найголовніше це відвертість пережитих почуттів. Наталія порадувала бездоганним виконанням пісні та феєричним завершенням номеру. Анна зачарувала ніжною танцювальною постановкою, так повинні виглядати справжні стосунки. Марія вразила власною поезією та неповторними картинами, кожен на декілька хвилин опинився в маленькій країні дитинства.
      Найурочистішого моменту чекали з нетерпінням усі – адже підтримати дівчат прийшли їхні друзі та колеги. До речі, всі студенти мали змогу підтримати свою конкурсантку, було проведено голосування на     Міс глядацьких симпатій, перемогу з величезним відривом отримала Хоменко Олена.
      Конкурсна програма закінчилась, журі вже готові винести вирок (як пожартували ведучі). Отже,

  • Міс «Посмішка» - Кришталь Алла;
  • Міс «Ерудиція» - Ковалевська Наталія;
  • Міс «Талант» - Федорова Марія;
  • Міс «Елегантність» та  І віце-міс Академія 2013 – Худолій Анна;
  • Міс «Фото» та, безперечно, корону "Міс Академія 2013" отримала Хоменко Олена.

      Гідно переживши всі емоції змагання, конкурсантки отримали цінні подарунки від спонсорів, квіти та слова подяки від представників деканатів, а глядачі порцію весняного настрою, грації та краси.
      Від імені конкурсанток звертаємось до викладачів: пробачте нашим красуням за пропущені пари. Конкурс завершився, титули отримані – і вони вже взялися за завдання.

Переглянути фото

Аудиторія: 

Діяльність: