Можливості неформальної освіти

Міністерство освіти і науки України дійшло домовленостей із провідними світовими освітніми онлайн-платформами, зокрема Coursera, щодо безкоштовного надання ними онлайн-курсів для всіх учасників освітнього процесу.
 

COURSERA надає безкоштовний доступ до понад 6400 курсів і 2200 проєктів від провідних університетів і партнерів COURSERA на платформі Coursera for Campus для всіх українських закладів освіти та здобувачів освіти.
 

Полтавський державний аграрний університет постійно підтримує реалізацію академічних свобод і права на вибір студентів та науково-педагогічних працівників. З метою ознайомлення з можливостями реалізації права на визнання результатів навчання в неформальній освіті було проведено онлайн-зустріч на платформі Google Meet зі студентами ОПП Ветеринарна медицина спеціальності 211 Ветеринарна медицина.
 

Керівниця навчально-наукового центру інформаційно-комунікаційних освітніх технологій та освіти дорослих Вакуленко Юлія ознайомила здобувачів вищої освіти з пропозиціями, наданими COURSERA, для українських закладів вищої освіти, розповіла та продемонструвала алгоритм приєднання до платформи, способи її використання для саморозвитку та в освітньому процесі. Наголосила, що результати навчання, здобуті в неформальній освіті, можуть бути визнані у процесі здобуття вищої освіти відповідно до Положення про порядок визнання результатів навчання, здобутих у неформальній та інформальній освіті здобувачами вищої освіти Полтавського державного аграрного університету.
 

Для приєднання до безкоштовних курсів, які пропонує платформа COURSERA безкоштовно для українських закладів освіти, слід перейти за посиланням https://mooc4ua.online/, обрати Полтавський державний аграрний університет і зареєструватися під корпоративним акаунтом.

 

 

 

 

 

Діяльність: