Ми досягли більшого!

  

Наша славна академія має новий привід для гордості – після років спільних великих зусиль колективу редакційно-видавничого відділу, керівництва академії та авторів статей Департаментом атестації кадрів вищої кваліфікації та ліцензування Міністерства освіти і науки України нашому науково-виробничому фаховому журналу «Вісник Полтавської державної аграрної академії» присвоєно категорію «Б».

Це нова сходинка в розвитку журналу та всієї академії, над якою старанно і довго працювали.

Нагадаємо, що вже 2 роки кожній статті журналу присвоюється престижний міжнародний  серійний номер, який використовують для постійної та унікальної ідентифікації об'єктів будь-якого типу – DOI (Digital object identifier). DOI дає змогу знайти документ навіть у випадку зміни його URL, яка може виникати в разі зміни сайту, видавця тощо. Взагалі індекс DOI мають статті з 2012 року.

Ми стали одними з перших серед вузів України, чий фаховий журнал присвоює DOI науковим статтям дописувачів, що є обов’язковою умовою фаховості журналу та підняття його за категоріями (відповідно до наказу МОН № 32 від 15.01.2018 р.). Також наш науково-виробничий фаховий журнал «Вісник ПДАА» став першим серед вузів, який отримав власну сторінку у Вікіпедії. На сьогодні він індексується у таких електронних бібліотеках, каталогах, репозиторіях та міжнародних наукометричних базах даних: Google Scholar, Index Copernicus International, Scientific Literature (SCILIT), Україніка Наукова, Dimensions, CrossRef, Національній бібліотеці України імені В. І. Вернадського, Scientific Electronic Library Elibrary.Ru, Electronic Portal Vsenauki.Ru, BASE (Bielefeld Academic Search Engine), Електронному репозитарії ПДАА.

Також «Вісник ПДАА» має свій інтернет-сайт, де Ви зможете знайти вичерпну інформацію про журнал та архіви публікацій. Відкрити сайт можна за посиланням https://journals.pdaa.edu.ua/visnyk.

Колектив редакційно-видавничого відділу щиро запрошує авторів до співпраці та публікації статей у нашому журналі!

Творчої наснаги вам та натхнення у роботі, дорогі дописувачі!

З повагою, колектив РВВ ПДАА