Наука не має перешкод!

ІV Міжнародна науково-практична конференція

«Менеджмент ХХІ століття: глобалізаційні виклики»

1415 квітня 2020 року,

Полтавська державна аграрна академія

 

Однією з основних передумов успішного вирішення завдань, які стоять перед українським суспільством, є подальша професіоналізація управління як методологічна передумова підготовки менеджерів.

Цим та іншим проблемам присвячена ІV Міжнародна науково-практична конференція «Менеджмент ХХІ століття: глобалізаційні виклики», яка проходить згідно з планом Міністерства освіти і науки України 14–15 квітня 2020 року на базі Полтавської державної аграрної академії.

У зв’язку з оголошенням карантину цей захід проводиться у форматі відеоконференції.

Конференція розрахована на викладачів закладів вищої освіти, науковців, аспірантів, фахівців-практиків підприємств та організацій.

До участі в роботі конференції залучені провідні фахівці та вчені України, Сполучених Штатів Америки, Латвії, Молдови, Білорусії.

Про участь у конференції заявили 130 учасників, які анонсували свої результати досліджень за 7 секціями:

Секція І. Управління організацією як соціально-економічною системою.

Секція ІІ. Інноваційний, інвестиційний та інформаційний менеджмент в системі сучасного підприємства.

Секція ІІІ. Кадровий менеджмент в сучасній організації. Правове забезпечення діяльності підприємства.

Секція ІV. Галузеві та регіональні аспекти сучасного менеджменту. Публічне управління.

Секція V. Аграрний менеджмент. Менеджмент туристичного бізнесу. Міжнародний менеджмент та менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.

Секція VІ. Управління ризикозахищеністю, безпекою та конкурентоспроможністю підприємства. Маркетинговий менеджмент.

Секція VII. Сучасні підходи до управління вищою освітою.

Науковий статус конференції підтверджений заявкою про участь 14 докторів наук і професорів; 57 кандидатів наук, доцентів; 21 аспіранта та 24 студентів.

Позитивним фактором у роботі конференції є активна участь здобувачів вищої освіти в її організації та публікації результатів наукових досліджень.

За результатами конференції видано збірник матеріалів доповідей учасників конференції та готується до видання монографія.

 

Привітання організаторів конференції

Щиро вітаю учасників ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: глобалізаційні виклики».

Цей захід щороку збирає фахівців, відданих шляхетній справі – розробленню перспектив управління соціально-економічним розвитком держави, регіону, підприємства. Життя внесло свої корективи цього року: у зв’язку із карантином ми проводимо цей захід у режимі відеоконференції.

Але переконана, що професіоналізм, знання, досвід і високі людські якості менеджерів та спеціалістів, потужний науковий, освітній та технологічний потенціал країни дають усі можливості для ефективної модернізації вітчизняної системи управління й виведення українських підприємств на високий світовий рівень. У досягненні цієї мети велике значення має обмін досвідом. Тому висловлюю особливу подяку учасникам конференції за надану можливість поспілкуватися з колегами з різних країн та збагатитися новими знаннями у сфері економіки та управління.

Бажаю учасникам науково-практичної конференції плідної роботи, конструктивного діалогу, нових творчих здобутків та міцного здоров’я!

З повагою ректор Полтавської державної аграрної академії, професор,

Валентина АРАНЧІЙ

 

Високоповажна Валентино Іванівно!

Високоповажна Ірино Анатоліївно!

Шановні учасники та організатори ІV Міжнародної науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: глобалізаційні виклики»

Сьогоднішня Конференція зосередить зусилля науковців, студентів на актуальних концептах менеджменту, що стане ще одним кроком на шляху залучення до вирішення складних проблем українського суспільства, яке обрало шлях розбудови демократичної держави.

Архіактуальною стає підготовка фахівців найвищої кваліфікації, здатних не тільки використовувати отримані знання, але й створювати нові, відтворювати культуру сприйнятливості до наукових інновацій. Враховуючи, що Україна поступово інтегрується у Європейський освітній простір, набирає сили перехід до інноваційної вищої освіти – освіти, що інтегрує навчальний процес і науковий пошук. У цих умовах обов’язковим стає не тільки використання у навчальному процесі нових наукових знань, але й включення творчого пошуку в освітню діяльність.

Цьогорічна Конференція – це випробування інтелекту Нації, готовність до змін, повага один до одного і терпимість!

Бажаю Усім учасникам міцного здоров’я, впевненості та нових наукових добутків!

Із повагою, Юрій Сафонов, д.е.н., професор, заступник директора із науково-методичної роботи Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України.

Dear colleagues,

Thank you very much for the excellent organization of the Conference in such difficult conditions!

You work is perfect, even super-perfect!

I am very grateful to you, and I am extremely pleased to work with you!

I am sure that our meeting at the Conference will not be the last! I will definitely take part in the following conferences!

Thank you very much for your best work, your help and your support!

Sure to meet with you again!

With best and warmest regards, Viktorija Rjascenko

Good afternoon, dear participants of the IV International Research-to-Practice Conference. It is a real pleasure to welcome you from America.

I’m the Head of the Central Logistics and Patient Logistics Department in Mercy Hospital, St. Louis.

I wish all participants of the conference to have a creative and fruitful discussion and get in partnership and friendly contact with each other.

I also want to thank Poltava State Agrarian Academy where I earned my PhD degree in management for excellent scientific training.

Health, success and good mood to everyone!

Regards, Oke Opeoluva Adedeji!

  

Уважаемые коллеги, друзья! Накануне величайшего христианского праздника - Воскресения Христова, приветствуем вас с началом работы ІV Международной научно-практической конференции «Менеджмент ХХІ столетия: глобализационные вызовы» на базе кафедры менеджмента Полтавской государственной аграрной академии! Несмотря на катаклизмы мирового масштаба, наши коллективы продолжают плодотворное международное научное сотрудничество, основанное на взаимовыгодном обмене информацией, готовыми управленческими решениями сложнейших экономических вызовов, в том числе связанных с глобальной и национальной безопасностью, в частности продовольственной.

Схожесть в истории, культуре, мышлении, образовании, общие границы кооперируют наши коллективы, делают нас профессиональнее в реализации миссий наших учебных заведений. Желаем вам здоровья, оптимизма, веры в чудо, в том числе экономическое, приятного общения и впечатляющих научных результатов на благо наших стран!

С уважением и надеждой на дальнейшее плодотворное сотрудничество и скорейшие встречи, представители Учреждений образования «Белорусский государственный аграрный технический университет», «Белорусский государственный технологический университет», «Минский государственный лингвистический университет».

 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ !!!

ЗАПРОШУЄМО ДО ПОДАЛЬШОЇ НАУКОВОЇ СПІВПРАЦІ !!!

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: