Науковець-менеджер як бізнес-тренер із жіночого підприємництва

26 серпня 2020 року у конференц-залі Полтавського художнього музею імені Миколи Ярошенка відбувся бізнес-форумі «Жіноче підприємництво у м. Полтава: стан і перспективи розвитку».

Асистент кафедри менеджменту Олена Лопушинська взяла участь у форумі як бізнес-тренер і розкрила основні аспекти ефективного бізнес-менеджменту, оподаткування та фінансування діяльності сучасного підприємства, адже саме ці питання є найбільш актуальними для жінок, які планують власну підприємницьку діяльність.

Метою проведення заходу є сприяння розвитку соціально-економічних ініціатив серед жінок Полтави та забезпечення економічного зростання місцевої громади. Форум відбувся в рамках реалізації грантового проєкту «Підвищення впливу жінок у розбудові місцевого економічного розвитку як запорука успішної реалізації гендерної політики міста Полтави».

Крім того, учасниці бізнес-форуму дізнались, як адаптувати бізнес до цифрового середовища, ознайомились із процесом організації електронної комерції, одержали практичні навички створення унікального бренду для власного бізнесу.

По завершенню заходу всі учасниці отримали сертифікати.

 

 

Аудиторія: 

Мітки: 

Діяльність: