Навчальна практика студентів 1 курсу спеціальності Харчові технології

Перші два тижні навчальної практики були успішними для здобувачів вищої освіти за ОПП Харчові технології. Згідно з робочою програмою практики студенти у цей період ознайомлюються з особливостями підготовки фахівців галузі, поглиблюють, систематизують і закріплюють теоретичні знання, одержані у процесі опановування теоретичного матеріалу, але найцікавіше для студентів – це оглядові екскурсії на підприємства харчової галузі та одержання первинних професійних знань за фахом у процесі ознайомлення із виробничими процесами  харчових підприємств.

24 червня 2021 року студенти 1 курсу спеціальності Харчові технології разом із керівником практики професором Сукмановим В. О. відвідали м’ясопереробне підприємство ФОП Венгровський – ТМ «Тахтаулівські ковбаси».

 

Головний технолог підприємства Діденко Сергій Георгійович дуже ретельно ознайомив студентів із технологічними процесами виробництва різних видів ковбасних виробів, технологічним обладнанням, що використовується на підприємстві, розповів про перспективи розширення підприємства та випуск нових видів продукції.

Першокурсники вперше відвідали реальне харчове підприємство, тому у них з’явилося багато запитань, які були обговорені під час екскурсії на підприємстві.

Свої враження від відвідування підприємства студенти сформулювали коротко: «Ми не помилилися у виборі своєї майбутньої професії».

 

 

 

 

Аудиторія: 

Діяльність: