Навчальна практика з дисциплін «Системи технологій», «Підприємництво»

Закінчився перший тиждень навчальної практики за ОПП Підприємництво спеціальності 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність з дисциплін «Підприємництво» та «Системи технологій». Метою навчальної практики є закріплення та поглиблення теоретичних знань із дисциплін, розвиток професійних якостей майбутнього фахівця, що дозволить здобувачам вищої освіти в майбутньому успішно здійснювати підприємницьку діяльність.

 

Студенти за цей період ознайомились із програмою практики, пройшли інструктаж із техніки безпеки.

Здобувачі вищої освіти відвідали Інститут агрономії Полтавського державного аграрного університету і «Укрексімбанк». Під час екскурсії в Інституті агрономії вони почули цікаву розповідь про історію його діяльності та успіху з вуст д. с.-г. н., професора Тищенка В. М., та про вагомий вклад інституту у формування продуктової безпеки нашої країни, ознайомились із технологічними процесами в селекції озимої пшениці, проса, гороху.

 

Навчальна практика формує навчальну компетенцію: здатність застосовувати отримані знання в практичних ситуаціях, виявляти, ставити та виконувати завдання у сфері професійної діяльності. Це дасть можливість майбутнім фахівцям у подальшому швидше адаптуватись на ринку праці.

 

Аудиторія: 

Діяльність: